Anotace: -
ahoj, tak sice to není zrovna z těch duchaplných veleděl, ale vzhledem k tématice ses s tím vypořádal dobře, navíc jsem na konci vybuchla smíchy, takže líbilo :)
31.03.2008 01:37:00 | Paralelní možnosti
Taky jsem vždy ráda chodila do papírnictví, jenže v padesátých letech tam byl maximálně pan Alois v modrém vypraném plášti. Ale vonělo to tam.
23.11.2007 02:21:00 | Liv
trochu laktační záležitost, ale to nevadí, líbí se mi to, ta prostota, pa
19.11.2007 18:08:00 | PatriceB
Alice...je krasavice...muži nepotřebují více...vždyť krásné poprsí je na palice...:-)))
15.11.2007 14:25:00 | Lota