Anotace: Dojem je zcela jiný. Autor milý, vtipný,a skvěle čte. Naservíroval nám "Bělorusku", a ta povídka, i když velmi pikantní, v jeho podání zněla čistě. Ač zcela odlišný od svých hrdinů, nadchl mě velmi podobně.
Škoda, že jsem tam nebyl. Cítil bych to velmi podobně. Jeho dílo je výborným únikem z reality. Běloruska často jitří mé představy, mnam...
15.11.2007 17:03:00 | jiljovský
To jsem právě taky moc nevěděla, o co jde...je pěkné, že si toho někdo všiml.
13.11.2007 19:08:00 | spare
Ano, úniky nacházíme snad všude kolem, jen středokruhem přikováni jsme, čím více milujíc, tím více ztraceni.
1*
13.11.2007 14:50:00 | cevert