Anotace: čekáš, čekáme
Cílem čekání .... je ... konec čekání ...
Protože pak většinou zjistíme
že zážitky z čekání ....
ve výsledku většinou předčí
.... očekávání ...
*- ... jo chlape, ... dobrý ...
14.11.2007 17:20:00 | HarryHH
mě by teda bezdomovec v miniskukni minimálně pobavil :-)...moc hezky napsané :-)
13.11.2007 09:28:00 | pavlis