sen
Anotace: někdy má člověk tak živé sny,že mu trvá dlouho,něž si uvědomí,že se mu to jen zdálo.
Lezla jsem na horu ve snu,
měla jsem pocit,že únavou klesnu.
Ten vrchol ale za to stál,
prostor kolem barvami jen hrál,
kyslík mi do těla proudil,
pohled mi okolím bloudil,
tak krásně mi na hoře bylo,
ale o tom se mi pouze snilo.
Kolem skály orel létal,
život tady jenom vzkvétal,
barevný motýl křídly mával,
k sobě výš a výš mě lákal.
Já roztáhla křídla skočila jsem
a z postela spadla na tvrdou zem.
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)