Stesk
Jen na chvíli,
schoulit bych se chtěl,
nemyslet na popel
a s tlukotem srdce snít
Zahřát ten žal,
jenž radost mrazí,
dřív než kat,
mou hlavu mi srazí
To hřejivé teplo hebké náruče,
jen dech jako na podzim,
když vítr větve klaní,
to asi nikdo s tím mi neporadí
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiparo, Martinecka23
Komentáře (2)
Komentujících (2)