Su rrealistická?
Anotace: ... nebo nej surrealistická???
Tak jako Kristus
Když dral se z lůna Bohorodičky
A neporušil panenskou blánu
Tak derou se ze mně myšlenky
Mé šílené představy
Uchopené v poslední chvíli
Do slov a vět a já jen
Přestřihávám pupeční šňůry světel
Která dráždí mou mysl
A oplodňují naběhlý mozek
Další bolestivou předtuchou šílenství
Přečteno 278x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, jedam, Elena Suchomel, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)