Anotace: zápisky cestujícího bez jízdenky 6 (Batang/CN) Jak na mě zapůsobil Tibet.
Sbírka: Zápisky cestujícího bez jízdenky
jojo lidi si mysli o Tibetu kdovi co (a proc ne,kdyz je to par tisic kilometru daleko), ale kdyz to clovek na vlastni oci vidi, chce se mu zvracet...
10.12.2007 09:46:00 | dead-head