Beltine
Anotace: Beltine je keltský svátek příchodu úrody a jara, ale také svátek ohně a dvojic...
Zvláštní a tajemná
Beltinu hodina
Vzduch magií jiskřící
V očích tvých zářících
Spatřil jsem nebe
Z jisker máš závoj
Magický náboj
Trefil mne do hrudi
Snad mne chtěl odradit
Od Tebe
Podej mi ruku a běž
Nyní mi, prosím, věř
Skrz oheň pálící
Magií vítr vonící
Tak krásně chladí
Oheň očistil naše duše
Hledíš mi do očí tuše
Beltine navždy spojil nás
Kolik čeká nás krás?
Snad Tvé srdce nezradí
Přečteno 594x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Azazen, Gracia, Bíša, Rikitan, svacinka.A
Komentáře (3)
Komentujících (3)