Umírám v drápech Tvých
Anotace: Kdo nocí se plíží? Čí kroky se to za mnou jen blíží? Mám strach...
Z úst stéká pramínek krve
Už vidím, co neviděl jsem prve
Oči máš temné
Jak půlnoční nebe
Z hrdla dere se smích
Řezavě ostrý jak jehly vpich
Krutý a záhadný pane, stůj
Můj život je nyní Tvůj
Plášť zavířil vzduchem
Jsem přítomen duchem
Umírám v drápech Tvých
Krev dopadla na bílý sníh
Cítím chlad z Tebe
Už vidím brány nebe
Já nyní půjdu tam
Vím, že je to smrti klam
A přesto se těším
Přečteno 762x
Tipy 10
Poslední tipující: Liduška, Yukki, Gracia, Rikitan, Azazen, pavlis
Komentáře (2)
Komentujících (2)