Obyčejné všední zbytečnosti

Obyčejné všední zbytečnosti

Anotace: Tahle báseň nebáseň mně napadla, když jsem měla zasejc jednou divný den. Tak komentujte..moji příšernost ;-)

Vypracovala jsem domácí úkol,
který učitel stejně nechtěl vidět.

Naučila jsem se na písemku
Abych dostala pětku za to,
že jsem od sebe nechala opisovat.

Vyvenčila jsem psa
ale co na tom,
když se mi stejně vydělal doprostřed kuchyně??

Vytřela jsem chodbu
Kterou stejně pošlapali cizí boty.

Opila jsem se, protože už jsem nemohla dál.
Ta chvíle opojení byla krásná.
Nevzpomněla jsem si na žádné své trápení.
Ale ráno… bylo zase stejný
Všechny problémy
Se vrátily.

Uklidila jsem celý byt
Abych za týden mohla udělat to samé.

Zalila jsem květinu
Která stejně shnila na nemoc.

Tak k čemu mi to všechno je,
proč to dělám,
když je to úplně zbytečné??
Autor MiaaWei, 13.11.2007
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak si skus dělat jen nezbytečné věci... a všechen čas promrháš zbytečným přemýšlením a rozhodováním co je a co není zbytečné :o) i zbytečné věci jsou občas k něčemu dobré ;)

29.11.2007 22:19:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí