Tak daleko
měkká chuť sametových hodin,
počítám je, promiň,
součty trpké vzdálenosti,
jejíž prostor tolik hostí....
smutku z odloučení,
a neříkej,
že to takto není...
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, fijalka
Komentáře (2)
Komentujících (2)