Tvá kráso vzpomínek
Odejdi, má kráso zapadlých vzpomínek
Představo volnosti a důvěry
Ztratila jsi mě někde po cestě
Kde trnité věnce lemovaly mé kotníky
Povídej, číše zpola vypita
Jaké to je, nebránit se a nemuset utíkat
Když srdce naslouchá a rozum ho nevraždí
A zítřkem nezačne poslední prohra
Mlč, ty troufalá pravdo
Jak se opovažuješ řídit mé kroky
Já si tě za rádce nevybral
Proč tu stojíš a čekáš…? Na co…?
Zahal mě, vlídná hořkosti stesku
Chci se skrýt pod tvými doteky
Nemuset už nikdy otevřít mysl
Poutníkům, které nikdo nezval
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo
Komentáře (1)
Komentujících (1)