Nádhera, báseň super, smekán, jedna z nej, co jsem kdy četla. Fakt. Mno jinak s tím mlékem, máslem ... kolega z práce mi poslal takový rozpočet na příští rok, jak se co změní a musím řéct, že su z teho paf ... všecko nahoru, jen plat nic ... tak já nevím, asik se budeme chodit pást. Dost mi to štve.
17.11.2007 20:38:00 | NikitaNikaT.
...no nevím děvče ...být jen divákem není dobré ...ten kdo se jen dívá zapomene žít ...a nebo začne chtít žít život někoho jiného ...
...jinak je to pěkně popsané ...
15.11.2007 00:36:00 | WhiteSkull
Supertip!
Opravdu dobré, fakt se to povedlo! Mám jen jednu poznámku - nejsi divákem. Jsi součástí toho všeho dění, ale neuvědomuješ si to...
14.11.2007 19:16:00 | Chancer
je nádherná, ten shon,nekončící blázinec,v shluku těl samota, jedinečnost pokulhává. Zastavme se, a nejen o vánocích, není třeba rozhazovat, stačí přece jen našlapovat po drobkách....1***
14.11.2007 18:48:00 | cevert