Vypla jsem na chvíli duši filozofa
a začala si užívat,
bavit se,
zpátky se nedívat,
alespoň na maličkou chvíli
načerpat nové síly.
S pomocí mladého muže,ta má na chvíli zažehla,
na 1 den,
pak vrátil de zas filozof...musel.
Źe je to klišé?
Tak ať,pšt,buďte tiše,
chci ještě chvíli snít.