Splněný sen
Anotace: Koleje jsou frustrující..ale dobře se tam pije:). Ale nesem Literát ale Astrofyzik, takže jsem poloviční negramota:))
Šum smrkových plání,
plachý pohled laní,
ve stínech magických,
při událostech tragických,
končí noční můra,
borová jako kůra,
mé lebeční dutiny,
plnné jak žaludek chudiny.
Kroky jsou ženoucí,
k propasti planoucí,
v které můj sen,
nesouc toliko jmen,
se zoufale zmítá,
a usměvavě vítá,
mou duši rozvernou,
po temnotě rozteklou.
Osud splnil přání,
v slunné mlze ranní,
se vzdala má touha,
2 krát 2 čmouha,
na kopytě jiskřící
jednorožec smrtí kypící,
to je to přání,
ferrari pryč uhání!
Komentáře (4)
Komentujících (4)