Anotace: rozdal jsem, co jsem mohl, a těch pár zbytků ukrývám pro těch pár přátel, kteří zbyly. Zbytku odpuštěno..
Jo...ťukáte si Heartbreaker od Zeppelínů?Doporučuju :)....k vaší krásné by se hodil...
18.11.2007 10:07:00 | .K.r.i.s.t.y.
Je dobře, že máme každý svůj "rytmus" někdy se i setkáme s někým podobně rytmickým a pak z toho může být láska, nebo velké přátelství i já si občas vyťukávám do života melodii, a snažím se aby byla veselá, ikdyž... Moc pěkná báseň.
16.11.2007 06:34:00 | Jahudkka
V rytmu polky,
balím holky,
v rytmu čači,
trsám radši.
Já vím, blbost...ale ten rytmus mě vzal! :-)
14.11.2007 20:50:00 | Chancer