Boj se smutkem
Anotace: po dlouhé době něco nového
Zavřeli nám nebe.
Co teď??Kam ukrijeme se
před smutkem??
Možná se budeme muset
podívat po světě.
Třeba někde u Havaje
bude otevřené nové nebe.
No jo, ale třeba taky ne.
Co potom uděláme??
Asi začneme smát
a budeme se smutkem bojovat!!
Přečteno 636x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)