Ticho
Ticho je past
Mezi jejich světy
Kdo zachytí se
První
Mezi včerejší věty
Uhoří v plamenech
Protější zloby
Pryč jsou sny
Pryč jsou touhy
Těžko se zpátky skloubí
Rozklížené části
Vnitřních neforemných nádechů
Těžko se dá vzít zpátky
Nasládlá vůně ztracených dnů
Přečteno 369x
Tipy 7
Poslední tipující: Sparhawk, už ne pernikova princezna, maena
Komentáře (4)
Komentujících (4)