Marním Svůj Čas
Anotace: Tohle není o Literu, věříš mi?
A jen tu tak marním svůj čas,
pak ničeho lepšího nemůže být,
než viset na drátě zas
a čekat na krásné slůvko navždy můžu chtít.
A pokud říkáš měj se, sbohem,
s hořkostí mi prosím nepřicházej na jméno,
za znovuzvolání každého rýmu,
knihy, stránky, řádku, slova ...písmeno.
Dobře, ty modré okna modrají,
a vody vždy proudící...
Tak doufám, že nejsem blázen
za to, že se směju modlícím
...a ty odcházíš.
Přečteno 420x
Tipy 9
Poslední tipující: Noc17, j.c., Cassandra, Žqáry, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)