Jsem je jméno mé
Jsem větví z prastarého stromu
Jsem kapkou kyselého deště
Jsem kamenem z rozbitého lomu
Jsem touhou, co říká:‘Ještě‘
Jsem zpovědníkem mtvých duší
Jsem zvířetem, co se třese
Jsem větrem, co slzy suší
Jsem člověkem, co se nese
Jsem hovnem odevzdaným ve křoví
Jsem ohněm, co těla pálí
Jsem slovem, co nikdo nepoví
Jsem ďáblem, co se tu válí
Jsem, kterýž jsem
Jsem je jméno mé
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, xhil, excited
Komentáře (5)
Komentujících (5)