Neplač už děvče,
že nejsi starší.
Vždyť každý konec
je začátek další.
Povíš mi cestou,
co by jsi chtěla.
cesta, co půjdem,
je pro anděla.
Svým lehkým dotekem
setřu ti vrásky.
Svět co tě čeká,
je plný jásky.
15.11.2007 16:23:00 | temny.bard