My poetové
Anotace: předesílám, nejsem básník... tak nějak pro všechny, co skládají na literu...nebo alespoň pro většinu:-)
Poezie
V nás všech žije
Akátový list
Hodíme do vzduchu
Dnes proměním se v princeznu
Zítra zase v ropuchu
Skočím do propasti
Skáčeme do propasti
V srdeční oblasti
Mineme dobrý svět
Pro falešný květen
tančíme bez plavek na poušti
Ve chvílích,
Kdy štěstí nás opouští
Míjíme lásky
Pro plavovlásky,
Plaveme v moři,
Které nezná souše,
Hladíme kočku,
Která jak pes kouše,
Střídáme se ve stresu,
Míjíme dno poklesu,
Dáváme do básní naše srdce –
Které bije víc než prudce.
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Kanzy, už ne pernikova princezna, Bíša, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)