Anotace: filozoficko-náboženské
V rytmu samby
se vlní andělé,
ale křídla jim ...
... dost zavazí ...
aby se mohli náležitě odvázat
Takže v konečném běhu
... vyznívaj´dost nepřesvědčivě ...
*- ... ... ale prý jsou ... :-((
26.11.2007 16:20:00 | HarryHH