Samolibost škodí. Sebeúctu musíme mít, ale nesmí nám to přerůst přes hlavu...
17.11.2007 14:07:00 | Chancer
Třeba ne samolibost, třeba jen vědomí vlastní ceny.
Míváme se málo rádi.
A ještě míň si věříme.
Ale proč ?
Nevzdávej to, i kapka vody
dokáže vnutit kameni nový tvar...
15.11.2007 16:52:00 | spare