Nikdy sám
Anotace: Jedna z basni, ktere jsem psal od srdce..
Přikován okovy,
ke komu k sobě,
sám.
Trhám si vlasy,
lámu si ruce,
s nimi kosti v nich.
Při útěku nejlepší zvěd,
za tak málo,
udám sebe.
Dlouhé hádky,
monology,
bez přestávky spoustu dní.
Miluji dvakrát,
nenávidím tolikrát.
My dva - jen já sám.
Komentáře (0)