v tmavém vchodu
ve vchodu domu
špatně se píše
mé hrdné pýše
tak sedím tiše
a čekám na zázrak.
Ve vchodu domu
je sucho. tma. ticho.
choulení v koutě
stará modrá kočka
s páskou přes oko
zatoulaná vločka
co taje jen velmi tiše
na mém levém rukávu.
Ve vchodu domu
když tma mne leká
špatně se čeká
na ty, co chodí z daleka,
a možná vůbec nepřijdou.
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: adida, Bíša, spare
Komentáře (2)
Komentujících (2)