Šlápni na to
Anotace: ..rada začínající řidičce...Jiří senior
Ve "volksvagnu" či ve škodovce
na jízdu až vyrazíš cvičně
víc sleduj provoz na vozovce
než na chodníku kluky sličné
spojku pouštěj obezřetně,
na plynu noha ať má cit,
v zrcátko se koukni zpětné
vlevo když máš odbočit
Zelená jak blikne šipka
byť červená dosud září sytě
vyjeď! I mně se stane zřídka
že podlehnu nervozitě
a troubím jak na stádo laní
Jen sprosté slovo si do úst vem,
volant něžnou stiskni dlaní
a pokračuj dál s úsměvem...
Přečteno 368x
Tipy 16
Poslední tipující: ni.va, Nola77, Liv, Bíša, Gabika, G30R63, Bystrouška, isisleo, Levandule, s.e.n, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)