Nad Poli
Anotace: jen můj letmý pocit
Nad poli se rýsují stožáry
a já přemýšlím o jejich stání
snad ještě chvíli postojí
se sněhem měnícím se v břečku
s uspokojením sleduji svůj obtisk podrážky
klepu si nohou
kroužím důlek v syslím domečku
co všechno velcí lidé mohou
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: jára spots, Elča, Elizabeth-Lili
Komentáře (1)
Komentujících (1)