Jen zavřít oči
Anotace: a nikdy víc.. Maybe... maybe not..
Bosou nohou
píšu do sněhu
cestu noci
bílý, mrazivý sníh
Zklamanou dobou
v bodavém posměchu
bez pomoci
v chladech půlnočních
A slunce
schovává se
v peřinách
zima
samota
a strach
uvězněný
v útrapách
jen zavřít oči
a spát..
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Aniška, atty, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)