Stačí tak málo....
Hledám si cestu mezi kapkami deště
a vyhýbám se kalužím,
i tak zmoknu a ještě
s vodou až na kůži.
Hledám si směry mezi světadíly bolesti.
Srdce plné něhy i snů o štěstí.
Vodopády vzpomínek
přes peřeje pochyb
ohlazený kamínek
zastavil tvůj pohyb...
Tak málo?
nesmím být smutná
co se to stalo.......
tak láska...
chutná
...........
bolí i málo...
Přečteno 321x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Raduzk, mamina, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)