In memoriam
Anotace: u několikáté sklenice s colou a rumem a s mým bratrem:o)
V srdci bodá tupý žal
myšlenky ztrácejí se v dáli
ty však stále piješ dál
spolu všemu jsme se smáli
V očích třpytící se kal
když slyšíš píseň skal.
Ruka k zemi volně padla
oči již nemaje co říct
když slza z nebe spadla
jak slova tiše chřadla
proměnili jsme se v nic.
Naslouchej té vnější kráse
stoupající po létech
rozmlouváme v poločase
jen samý stesk a vzdech.
Mlčky hledím
na černou urnu s popelem
to ty jsi byl
mým nejlepším přítelem
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: Manon.H, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)