Anotace: Miluju všechnu dobrou... snad kromě dechovky,popíku 80-tých let a Evy a Vaška:-)
Tak divy povídáš? :o) Mno, také si ráda poslechnu snad vše, nemám nijak vyhraněný žánr, poslechnu ráda každou dobrou muziku, s anotací souhlasím. Eva a Vaška jsem neslyšela.
17.11.2007 20:24:00 | NikitaNikaT.
Hudba dělá zázraky!
Nejlepší je svižný rock-n-roll...
17.11.2007 14:16:00 | Chancer