Anotace: Takové zamyšlení nad něčím, co nelze vyjádřit moc hodnotami všeobecně uznávanými a proto se to radši nebudu pokoušet vysvětlovat. I přes tu velkou možnost, že to nikdo nepochopí, tak jak jsem to chtěl já:)
myslim ze ji moc nechapu...i kdyz mi prijde pekna (Mam povinnost ti to oplatit?:-)
18.11.2007 22:00:00 | Fried Green Tomatoes