Vizitka člověčenství
Anotace: Cukr může být solí života
Kudrlinkami cukrové polevy
hladivých slov
solím
ostny dnů
Jedno... jsou-li
Tvé, mé, někoho...
Každému akordu
pro nové nadechnutí
fandím – do toho!
A znovu a znovu
s občerstvující chutí
sázím do rakve bolestí
dlaně všech přátel
pro soumrak včerejška
a kojení zítřků
s pěšinkou srdcových es
na vizitce člověčenství
Přečteno 351x
Tipy 27
Poslední tipující: Beepat, simsa, jedam, NikitaNikaT., Alci, Severka, Bíša, isisleo, Psavec, Lucie Teru, ...
Komentáře (18)
Komentujících (18)