Zázrak

Zázrak

Anotace: .. o naději

Barvy v nachu
Střípky strachu
Teskná melodie snů
Šedivost všech dnů

Kyslíku poslední lok
Píšeš svůj epilog

Křídla bílá rozpíná a plachtí dál
Jako víla z dětství, když sis hrál
Když všichni zklamou, ona zůstává
Její vůně je mámou, pevná zástava

Když přijdeš o všechno, cos kdy měl,
Když jsi i smutkem oněměl
Z lásky, z bolesti, kdo ví -
Ona tě na nohy postaví

Když posté už tě všechno mrzí,
Když pro smutek už nemáš slzy
Pak věř
Naděje je ta s křídly
Ta, jenž v lidech sídlí
Dokud dýchá, dokud sníš
Naději nikdy neztratíš
Autor SophieGreen, 16.11.2007
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: Gabi, danav
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi a je pravdivá - naděje umírá poslední

16.11.2007 15:29:00 | danav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí