Vzkaz romantickým duším
Anotace: chtěla jsem jenom poděkovat..
Já píši vzkaz
všem romantickým duším
možná včas
aniž to tuším
Jen vy jste schopni hvězdný prach
v nápoj lásky namíchat
A podnikáte na věky
ze světa tajné útěky
Jen vy umíte bez darů
dát trochu citu postaru
A také někdy bez pěstí
ukázat co je neštěstí
A ničit slova pokleslá
jak mistr svého řemesla
Nechte mne však jednou říct
a pak už raděj ne
že dnes už mnohé není nic
a bez vás vůbec ne!
Přečteno 314x
Tipy 14
Poslední tipující: simsa, jaňa, Barunka=o), Emily Winnacott, prostě Zuzana, zzlatý, už ne pernikova princezna, Bíša, spare, cevert
Komentáře (6)
Komentujících (6)