Přímo z mojí pusy vzíté :)
Sebevrah je ulejvák....možná naivní,možná sladké,možná plné nevědomí...ale rozhodně sdílím stejný názor,a kdybych ho dokázala tak krásně formulovat jako ty,byla bych šťastná...
16.11.2007 21:07:00 | .K.r.i.s.t.y.
Hloubka, ale...nevíš o tom moc...sladce naivní, snad prot tak krásná: )
16.11.2007 18:11:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková