Modlitba
Modlitba
Sám Ježíš na dřevěném kříži
visící na stěně,
na ženu modlící zhlíží,
ta v něj pevně… věří.
Hlava sklopená a ruce v sobě
tisknou se na čelo,
a prosí o pomoc v těžké době,
tu cosi vešlo... do dveří.
***
Modlím se k tobě,
můj pane jediný,
za své syny v hrobě,
co ač nevinní… zemřeli.
Prosím, ať shledám se s nimi,
až svou pouť ukončím.
Prosím…
***
Po levici ženy zrcadlo stojí,
cosi v něm se odráží,
mdlé stíny, co se v obraz pojí,
a ten zaráží… její dech.
***
Děkuji ti drahý pane
za vyslyšení mého přání,
co má, ať se stane,
znenadání… můj spasiteli.
Děkuji, že shledám se s nimi,
až svou pouť ukončím.
Děkuji…
***
Černá postava s kosou
dokončila své dílo,
po ženě s modlitbou,
tak zbylo… jen úsměvu na rtech.
Přečteno 794x
Tipy 4
Poslední tipující: Santinan Black, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)