Vzorec na šťastný život
Den je pavouk na stěnách
stín se prodlužuje,
noc je už věčná
štěstí zakazuje
a přání nezná.
Hra na schovávanou
nezná konce
schovat levou, pravou
neznám vzorce
Vzorce
na šťastný život
vzorce na štěstí
vzorec na noční snění
vzorec-proč sněží?
Těžká peřina se valí
bílo všude je
proč pro mě to šťstná doba není
nechci Vánoce!
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: L.L., Bíša, Fade_to_black, cevert
Komentáře (2)
Komentujících (2)