Starodávné pouto
.
Všechny věci kolem nás
mají zvláštní vlastnosti,
navedou nás na kompas,
nejvšednějších radostí.
Ty co promlouvají kouzel hlasu,
jež ruce z dřeva tesaly,
šeptají nám jménem času,
jež už vnímat přestali.
Šeptají o dlouhé pouti,
vystlaná je brokáty,
krejcárky ze zlaté pouti,
kde kejklíři zpívali.
Musím míti občas na paměti,
že staré věci v mládí už neletí,
zadívám-li se však hrdě na ně,
zahřejí mě duší do minulosti
...tak krásně zvané
.
Přečteno 372x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Blázen? =), Žqáry, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)