Jo, jo, dieta je velký odříkání, proto já držím bodovou:D Zbodnu, na co přijdu:D
20.11.2007 19:49:00 | Ishtar
Že láska je zdroj potravy,
to každý chlap zná a ví
Dietu držím, stravy ani fousek
S láskou čekám na pořádný "kousek"
16.11.2007 18:46:00 | jiljovský
Fazole mám taky ráda,
skvělý zdroj bílkovin,
to si tělo žádá.
Ale víc než potrava,
u Tebe láska se postrádá.
Kašli na dietu,
vždyť vypadáš jako chlap k světu:-)
16.11.2007 17:56:00 | spare