Odplata
Anotace: taková "veselejší" :D, název ještě nemám tak jak vás něco dobrýho napadne tak pisněte, ráda si nechám poradit :)
Netvrď mi, že mě máš rád,
Už mě s tím začínáš srát.
Tvůj poslední nádech,
S kulkou v zádech.
Můj milý zlatý,
Za zradu se platí.
Neměl jsi mi lhát,
A potichu zahýbat!
Teď polibkem posledním,
Smrt ti přivodím
Komentáře (0)