Soud
Anotace: ...obžalovaná vstaňte!
Jsi lhářka,
jsi poběhlice,
jsi přetvářka,
jsi z nevěstince.
Jsi zrada,
jsi kurtizána,
jsi dítě hada,
jsi válka z rána.
Jsi bolest,
jsi slast,
jsi lest,
jsi past.
Jsi žádná,
jsi každá,
jsi chladná,
jsi vražda.
Jsi dívka,
jsi žena,
jsi v srdci dýka,
jsi usvědčena.
Komentáře (0)