Plamety
Anotace: krátká básnička o dlouhé lásce
Plamety
(malé děti používájí podobná slova jako dospělí – kolobotky, černoo kibača ovečky zatáčá a taky plamety)
Já a ty
Dvě osamělé planety
Plující tichým
Vesmírem
Bojíme se
Jestli
Se minem nebo
neminem
V sobě se ukryjem -
V očekání věcí
Příštích
Schoulíme se
V sobě ještě víc
(jak nejpevněji to jde)
A nezbývá než říct
Že smutek
Místo kyslíku
Dýcháme s pusou
Dokořán
a
neznáme
než tu starou
lovestory
- být sám.
Komentáře (1)
Komentujících (1)