hvězdičky
Anotace: polovzpomínková, polozmražená.. a polobolavá..
jedné mrazivé zimní noci
hvězdičky moc krásně
bloudily po obloze..
stála jsem na jedné noze
a tys mě držel
abych nespadla..
moc moc krásně
jsi mě držel
a já ti věřila
že mě už nepustíš..
a přece jsi pustil..
hvězdičky se mi roztančily
před mokrýma očima..
neboj,
nebrečela jsem pro rozbité koleno..
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, el viento, christiana včera neusnula, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)