Napsal jsem
Napsal jsem na zeď slovo
a teď je ze mě zločinec,
ach ty prapodivná dobo,
dřív řád a teď jen babinec.
Napsal jsem něco co se nesluší,
neb každý po tom touží skrytě
a teď jsem v tom až po uši,
v paměti obrazy jsou vryté.
Napsal jsem slovo jediné,
pravá je jeho podoba
až všechna naše pomine
pak nebude už S...
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, igniss, Ammazonic, pavlis
Komentáře (3)
Komentujících (3)