Anotace: jen takové memento...nechápu proč to vždy odnestou ti, kteří se snaží být jen sami sebou...
Moc hezky jsi tonapsala. Beru, že to, že existují úspěšní i loseři, sangvinici i melancholici, je prostě realita, ale nesnáším, když společnost po loserovi vyžaduje, aby se tvářil, jak je šťastný a spokojený s hmyzím údělem, který mu přisoudila. A štěstí neznamená, že má člověk co jíst a kde bydlet nebo že má plné kapsy peněz, ale do jaké míry má naplněný život.
25.12.2007 20:41:00 | Zahir
Doba je dneska zlá...ale když nebudeme věřit v lepší budoucnost, nemáme naději a jsme ztraceni!
28.11.2007 20:15:00 | Chancer
a taky zpráskaná trávicí soustavou.... a tak vůbec... zpráskaná životem a zfetovaná vzduchem, vodou a jídlem... ;)
18.11.2007 17:29:00 | prostějanek
brr, tak ta je solidně zpráskaná světem... přeju růžový brýle... ne, růžový ne...zelený
18.11.2007 15:12:00 | Trdlo
Je to smutný...ale ty metafory,kam na to chodíš :) ? Každým dnem těch mrtvých motýlů přibývá :( achjo
17.11.2007 16:39:00 | .K.r.i.s.t.y.