Chvilkový rým?
Skryté leknutí,
uvízlo mi v krku..
Strach psaný v očí,
dal se jazykem nemluvněte číst..
Ach ..
Jak vystrašená bývám v duchu,
když černý kocour,
začne tesknou píseň v klíně příst..
Tak temně ..
Očima smaragdů pokojně mžourá,
budoucnost zná, čaroděj ..
A pohledem smrti, klidně kouká ..
přesvědčuje, že svět Kerbera není zlej ..
- Prý i on má pohlazení rád -
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiparo, malá čarodejnice wiggová netopýrková, vapiti, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)