Reportáž z Radonic u Kadaně
Anotace: Bylo mi blaze 3.6.2005. Všem doporučuji!
Útulná knihovna roztetelená hlasy,
zaplněná skupinkou pohodových lidí.
Poznávám ji hned - v té sluníčkové halence,
je to ta uprostřed - kamarádka moje - z Literu.
Pěkná baba - s jiskrným pohledem - co upoutá,
sametovým hlasem k přátelům promlouvá.
Nedostávají se mi slova, když popsat mám,
jak dotkla se mé duše a ulpěla v čase - ta atmosféra.
Vtáhla mě k sobě skupinka mimozemšťanů,
připadala jsem si jako ET - jenž našel rodnou planetu . . .
Přečteno 457x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)