O kousek blííž
Anotace: Ty víš, že mě miluješ!
Pojď, tak pojď kousek blíž,
Oba víme, že o tom sníš.
Chci jenom kousek ochutnat,
Ukázat ti co jsi nezažil,
A rozum ti pořádně pocuchat.
Tak pojď o kousek blíž.
Nijak tomu už nezabráníš,
Ten okamžik konečně nastal,
Teď už se tomu neubráníš!
Dej mi ze sebe víc,
Tak pojď a dokaž mi,
Že vše předtím bylo jen NIC!
Tak dej mi víc,
Na tohle slova už ale nestačí,
Prostě chci víc a víc!
Tak pojď o kousek blíž!
Neboj když se tě nasytím,
Budu konečně spokojená,
Pak tě zase propustím.
Oba víme, že o tom sníš.
Komentáře (0)